Getuigenissen


Richard ontmoette Maggy

Tijdens de ergste momenten van de ethnische oorlog in Burundi doorbrak Maggy Barankiste sociale barrières door voor wezen en verloren kinderen te zorgen, ongeacht hun ethnische afkomst. Zij werd beschouwd als verraadster door haar eigen clan en als manipulator door de andere clan. Alleen de kinderen geloofden in haar en hebben haar de kracht gegeven om verder te doen. "Maison Shalom" heeft uiteindelijk de deuren geopend en verwelkomt vandaag meer dan 130 kinderen: het is één van de mooiste demonstraties van liefde in de wereld.

Richard ontmoette Maggy in het begin van haar acties en hij vertelt ons zijn verhaal...

Lees verder

Catarina Hernandez, moeder van drie kinderen

Door een natuurlijke ramp, dacht Catarina Hernandez dat alles waarin ze uit liefde voor haar kinderen had geïnvesteerd, verloren was.

Lees verder

Sandra Leticia Vasquez Chuc

Sandra Leticia Vasquez, moeder van vijf kinderen, besliste de door haar vader opgelegde familiale tradities tegen te gaan. Van kinds af bestemd voor huishoudelijke taken, nam ze een heel ander pad.

Lees verder

Zuster Violette Sévère

Ontsnapt aan de aardbeving in Haïti, deelt Zuster Violette Sévère haar gevoelens…

Lees verder

Lea Mawazo Mpala

Lea Mawazo is afkomstig uit Goma, een stad in het oosten van de Democratische Republiek Congo en zwaar getroffen door de burgeroorlog. Als kind uit een groot gezin, had ze de hoop op hoger onderwijs opgegeven, het was te duur, ondanks haar goede capaciteiten...

Lees verder

Designed and developed by: Antorcha Web